Vil komme i kontakt med flere vitner

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Etter at en kvinne ble funnet hardt skadd i en bil og deretter døde av skadene tirsdag ønsker politiet å komme i kontakt med personer som kan tenkes å ha opplysninger i saken.

(Les flere saker om Askim-dødsfallet nederst i denne saken)

Torsdag kveld gjennomførte politiet tekniske undersøkelser i et område riksvei 15 ved Garsvik i Aurskog-Høland. I en pressemelding fredag skriver politiet at de holder det for mulig at dette kan være området hvor kvinnen er blitt påført betydelige skader. Blant annet viser forprøver at det er funn av blod i veibanen, og dette er nå sendt inn for videre analyser.

Nå ønsker politiet derfor å komme i kontakt med personer som natt til tirsdag 19. juli kjørte, eller var i området mellom Bjørkelangen og Løken i tidsrommet klokken 03.30 – 05.00. De er særlig interessert i tips som omfatter observasjoner av en mørkeblå Suzuki Across, 2022-modell.

– Dersom du var i området i aktuelle tidsperiode, eller har andre opplysninger du mener er relevant for politiet i denne saken, ta kontakt på tipstelefon 64 99 40 60 eller på politiet.no/tips, oppfordrer politiadvokat Friestad i pressemeldingen.

Tingrettens kjennelse vedrørende varetekt er anket til Eidsivating lagmannsrett. Når anken blir behandlet er ikke politiet kjent med.

– Siktede er avhørt og opplyser at han var kjæreste med avdøde. Vi er fremdeles i en tidlig fase av etterforskningen, og arbeider videre med å få klarhet i hendelsesforløpet. Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke gi ytterligere informasjon om saken per nå, fortsetter Friestad.

ANNONSE

(Kilde: Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.