Linn Charlotte Klund rett før hun skal på scenen i Telenor Arena. Foto: Adrian Sellstrøm

Fortalte om reiseeventyr på Norges største reiselivsmesse

I helgen ble reiselivsmessen TravelXpo arrangert i Telenor Arena på Fornebu. Linn Charlotte Klund fra Marker var en del av programmet på hovedscenen med to seanser.

I foredragene Spices and Dragons: Indonesia og Halve jorda rundt på 4 måneder – et kappløp mot korona og sydhalvkulens stormer fortale hun og kjæresten Paul Lübbe (som for tiden er ute på tur og var med på videolink fra Vest-Papua) om sine spennende seilturer for publikum i salen.

– Helt fantastisk wibe på messa, Solan Gundersen som tælla rundt, Arne Hjeltnes som konferansier, og ikke minst kjente fjes (hjemmefra) som plutselig dukka opp da jeg skulle gå på scena: Grete (Visit Indre Østfold) og Bianca (Ufas). Fint overraskelsesbesøk, sier Linn Charlotte til Indre24.

ANNONSE

Ble overrasket

Hun ble imponert over hvordan arrangøren hadde ordnet i stand på forhånd.

– Noe som kom som en skikkelig overraskelse; vi hadde jo bare gitt TravelXpo tittel og tema på reiseforedraget vårt på forhånd «Spices and Dragons: Indonesia», og så hadde de snekra et opplegg rundt det med balinesisk dans, hele den indonesiske ambassaden både på stand og som publikum for å høre om reiseeventyret i hjemlandet sitt.

– Teknikeren sa det var en avansert setup, så vi var veldig spent på om teknikken holdt for live-streaming helt fra andre sida jorda, fortsetter Klund.

ANNONSE

ANNONSE

Trøgstad Sparebank Is-Arena offisielt åpnet

Villbåstingen ble arrangert for 30. gang