Korsgård skole. Arkivfoto: Fredrik Hagen/ NTB

Tre elever og seks nærkontakter smittet

Mandag er det også påvist ytterligere smitte ved Korsgård skole i Askim. Tre elever og seks nærkontakter tilknyttet skolen har testet positivt.

– Et nytt klassetrinn (4. trinn) er berørt av smitte og 59 elever og 4 ansatte er definert som nærkontakter og skal testes på nytt. De dette gjelder er informert. Totalt er det 33 personer som har tilknytning til utbruddet på Korsgård skole som har testet positivt på covid-19, opplyser kommunen.

Alle elevene ved Korsgård skole har hjemmeundervisning i hele uke 17. Fra og med 27. april er Eid barnehage og Trippestadlia barnehage tilbake på gult tiltaksnivå.

– Det kan være prøvesvar som ikke er ferdig analysert på sykehuset. Dersom du ikke har mottatt prøvesvar fra testen på ditt barn på helsenorge.no, så skal dere fortsatt være i ventekarantene til prøvesvar foreligger, skriver kommunen.

ANNONSE

Totalt ble 588 personer testet søndag. Elleve av disse har fått påvist smitte, hvor ti er nærkontakter til tidligere smittetilfeller og en med ukjent smittested.

I helgen var det også flere smittetilfeller i Indre Østfold. Lørdag var det 23 personer, mens på søndag ble det meldt om åtte nye.

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE

Demokrati er ingen selvfølge

Ny konsert på høyblokka i juli