Ordfører i Skiptvet, Anne-Grethe Larsen. (Foto: Privat)
26. mai 2020

– Vi kan alle bidra

De siste ukene har det blitt oppdaget flere tilfeller av hærverk rundt omkring i Skiptvet.

– Hva gjør så kommunen når det blir oppdaget ødeleggelser rundt omkring? I kommunen er det en SLT gruppe som består av fagfolk fra ulike virksomheter i kommunen + politiet. Saken om hærverk blir tatt opp i dette forumet, skriver ordfører i Skiptvet, Anne-Grethe Larsen, på sin Facebook-side (ekstern lenke)

Mandag hadde de et møte på tvers av virksomhetene og diskuterte hva som må gjøres.

– Det har vært stor aktivitet på sosiale medier om hærverk osv og alt som kommer frem der er ikke like greit. Vi kan alle bidra f.eks være med å gå natteravn eller det trengs voksne mennesker som kan være med å hjelpe til i lag og foreninger for barn og unge, skriver Larsen.

Hun er stolt av barn og unge i bygda, og mener at de sammen kan være med å gjøre en innsats og en forskjell.