Inviterer til festpremiere med lokal filmstjerne

Adrian Sellstrøm
3 minutter lesetid

Alma Günther (14) fra Mysen er med i den nye julekomedien «Gledelig jul». Askims kinosjef Espen Fossum inviterer til festpremiere med Alma som hedersgjest når filmen kommer på lerretet fredag 6. november.

– Det er stas når vi har lokale skuespillere med i en stor norsk produksjon. Vi skal lage en skikkelig festpremiere med Alma som hedersgjest, forteller kinosjef Espen Fossum.

Han lover rød løper, overraskelser og mulighet for fotografering utenfor.

Alma skal også fortelle om filmen fra scenen før den ruller over lerretet.
– Det var en veldig morsom produksjon med mye latter, så jeg oppfordrer alle til å komme for å se den, sier hun til Indre24.

Hun takket selvsagt ja da hun ble spurt om rollen.

Tror du filmen kan bli en juleklassiker?
– Jeg håper det, smiler hun.

ANNONSE

Mange jern i ilden
Den unge skuespilleren fra Mysen har mange jern i ilden. Hun er allerede godt kjent fra «Side om side», og er aktuell i den kommende serien «Utmark» på HBO. I tillegg har hun blant annet oppdrag som norsk dubbingstemme for Netflix.

(Saken fortsetter under bildet)

Alma har både navn og bilde på filmplakaten. Foto: Adrian Sellstrøm

Julefilmen ble spilt inn i fjor, og i tillegg til Alma i en sentral rolle, er det også med fire statister fra Mysen. Siden Festiviteten kino er stengt ut året, vil ikke filmen bli vist i Mysen.

Kinosjef Fossum forteller at de er glade for å løfte norsk film, og at de har alt på stell når det gjelder smittevern.
– Vi har fått testet oss under «Børning 3», og det har fungert bra. Vi har mulighet til å ha 200 personer i salen, og filmen går så lenge det er interesse for den, sier han.

(Foto: Nordisk Film Distribusjon)

GLEDELIG JUL
Norsk julekomedie. Annemor har samlet familien til felles julefeiring for første gang på ti år, men når hun avslører sin største hemmelighet skal det mer til enn pepperkaker og klementiner for å redde jula.
Manus: Erlend Loe
Regissør: Henrik Martin Dahlsbakken
Skuespillere: Anne Marit Jacobsen, Otto Jespersen, Nils Jørgen Kaalstad, Iben Akerlie, Ellen Dorrit Petersen, Tarjei Sandvik Moe, Alma Günther, Filip Berg, Marie Blokhus, Ingar Helge Gimle, Linn Skåber, Bjørn Eidsvåg, Hege Schøyen, Mattis Herman Nyquist

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.