Trøgstad kirke. Arkivfoto: Bjørn Nilsen

Åpner kirken og grendehuset etter at 16-åring døde i ulykke

Den norske kirke i Indre Østfold skriver på sin Facebook-side at det er åpen kirke i Trøgstad søndag ettermiddag.

Det blir åpen kirke etter at en 16-åring lørdag ettermiddag ble erklært død etter en trafikkulykke i Trøgstad.

– På grunn av den tragiske hendelsen i Trøgstad i dag lørdag, åpner vi Trøgstad kirke for sørgende og etterlatte i morgen søndag 5. mai kl. 16-18.00. Det vil være mulighet for lystenning og prest og kateket vil være til stede, skriver de.

Åpner grendehuset
– Gode Havnåsinger ♥️ I dag har vi mistet en av våre fantastiske ungdommer. Vi åpner derfor grendehuset fra kl 19 om noen har behov for å møtes, gi hverandre en klem eller bare være et annet sted sammen, skriver Martha Synnøve Hersleth Holsen i Hva skjer i Havnås-gruppen på Facebook lørdag.

ANNONSE

ANNONSE

16-åring omkom i MC-ulykke

Bedrifter, lag og foreninger viste seg frem