Barna lager sin egen kunstutstilling

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Til hegen presenterer barnekunstgruppene i Alles kunstforening utstillingen «Sammen hele året». Dette skjer i samarbeid med Skiptvet Bygdekvinnelag.

Fredag 24. november klokken 18.00 åpner utstillingen på aktivitetskjelleren i Skiptvet. Ordfører Cecilie Agnalt og Emma Kivsler står for åpningen, mens konferansier Julian Leander Rådalen leder publikum gjennom vernissasjen og Lucas Tangstad Evju spiller piano.

I våres gjennomførte gruppa den vellykkede samarbeidsutstillingen «Sammen».

– Nå er det barna i alderen 6-16 år som selv lager sin egen kunstutstilling. Barna har jobbet med prosjektet i hele høst. De står selv for kuratering og denne helga braker det løs med en fantastisk utstilling med temaet «Sammen hele året» der de viser sin tolkning av årstidene. Du vil bli ledet gjennom årstidene både gjennom barnas bilder og Bygdekvinnenes bidrag med smak fra årstidene, står det å lese i en pressemelding.

Lørdag og søndag holder utstillingen åpent fra kl 13-17 med workshop hver dag. Søndag avsluttes det hele med kunstauksjon klokken 16.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.