Atle Hoff. Foto: Privat

Atle gleder seg til Kom som du er-fest

I forbindelse med IndrePride vil det også bli arrangert fest på Vøyen Arena i Spydeberg lørdag 9. september klokken 16.00.

Det er Atle Hoff, kjent fra fra blant annet «Jakten på kjærligheten» og NRK-dokumentaren «Atle goes to Hollywood», som arrangerer festen. Etter mange år som trener for blant annet Cindy Crawford og Wayne Gretzky, kjøpte han en gård i Spydeberg. Den har nå blitt til Vøyen Arena.

Artister denne kvelden er: KinGeorg, Gæste gutter, Therese Ulvan, Miss Burkey, Anette Rosenvinge og Fluffers. I tillegg vil det bli noen overraskelser i løpet av kvelden.

Da jeg så at Indre Østfold skulle holde sin første Pride, kjente jeg at dette er jo en viktig del av å synliggjøre mennesker og det ønsker jeg å være en del av, sier Atle.

En slags konsertfestival

Han kontaktet derfor arrangørene av IndrePride for å etablere kontakt.

Når jeg fikk denne muligheten så begynte planleggingen raskt. Jeg fikk oppleve at det er mange utfordringer med å tilrettelegge en slik arena. Det hele ender med å bli en slags konsertfestival med artister som har helt ulike stiler. Og som denne dagen skal få stå på samme scene og dele gleden av å være en del av Kom som du er-konseptet, fortsetter han.

Hoff ønsker å sende en ekstra takk til IndrePride som har gjort en fantastisk jobb for alt som blir gjort for Indre Østfold og synliggjøring av medmennesket.

Atle har i mange år selv vært på scenen og hatt ansvar for produksjoner av forskjellige typer forestillinger og eventer.

For mer informasjon og billetter: Klikk her (ekstern lenke)

ANNONSE

ANNONSE

La barn være barn

Obs Slitu gir tilbake til lokalsamfunnet