Åpner nisjebutikk på Askimtorget

Camilla Bye
3 minutter lesetid

Lørdag 1. april åpner Camilla Beinset (43) butikken «Millas». Med seg på laget har hun Jeanette Arnesen (30).  

I nyoppussede lokaler skal de to blide damene selge baby- og barneklær, samt retro interiørartikler. Camilla og familien har flyttet hit fra Møre og Romsdal. Dette er det flere årsaker til. En av grunnene, er at familien har feriert i Askim i mange år og har mange bekjente i området.

Det startet med at hennes far jobbet sammen med Jeanettes bestefar i ett firma i Oslo. Etter hvert utviklet det seg til et vennskap mellom de to familiene. I fjor fikk Beinset tilsendt prospekt på ett hus i nærområdet, av Jeanettes tante. Familien ble begeistret og noen måneder etter kunne de kalle seg skjetvinger.

(Saken fortsetter under bildet)

Innehaver Camilla med butikkens logo, som er presentert på en artig måte. Foto: Camilla Bye

Noe for alle

«Millas» er den andre butikken hun starter. De siste fem årene har hun drevet butikk med samme navn, litt utenfor Molde. Hun har allsidig erfaring og før dette jobbet hun 20 år i ett utsalg av byggevarer. Etter hvert ønsket hun å skape egen arbeidsplass. Det resulterte i den første butikken med salg av kopper, skilt og barneklær.

– På den måten når vi ut til alle, i alle aldre. Koppene og skiltene er for eksempel populære å gi i gaver, forteller Camilla.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Jeanette viser frem noen av de retrovarene. Foto: Camilla Bye

Har stått på den siste tiden

Jeanette har også variert bakgrunn. De siste årene har hun jobbet i barnehage og på kafé. Til å begynne med er det de to som skal jobbe i butikken, men målet på sikt er å kunne ansette flere.

Camilla forteller at ektemannen også er veldig engasjert i butikken.

– Han har vært pådriver og hjulpet til med det meste. Han er til og med frivillig med på klesmesser, ler hun.

Den siste tiden har de stått på for å gjøre butikken klar til åpning.

– Nå venter vi bare på levering av de siste varene, så er vi klare for å tilby kundene åpningstilbud med 20% på alt i påsken.

Butikken befinner seg på hovedplanet mellom Hobbyhjørnet og Boys of Europe. Lørdag forsvinner gråpapiret! Foto: Camilla Bye

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.