Per Kristian Johansen. (Pressefoto)

Nå har du sjansen til å hedre lokal raushet

Mange rundt oss er frivillig og gir av av sin tid helt gratis. Hvem synes du fortjener en raushetspris på kr. 20 000?

– I vår årlige raushetsaksjon deler vi ut kr. 20 000 til en verdig vinner. De siste to årene har vi todelt premie, hvor vinneren får kr. 10 000 som en personlig påskjønnelse, mens den andre halvparten skal gå til et humanitært prosjekt som ligger nær vinneren sitt hjerte. sier Per Kristian Johansen i Jobzone Indre Østfold i en pressemelding.

I fjor var det Rosa Da Silva som ble kåret som vinner. Begrunnelsen her var blant annet at hun gir av sin tid til inkludering av nyankomne innbyggere til Askim, fra Norge og resten av verden. Dette gjør hun, sammen med flere, gratis og i bruk av sin fritid.

– Rosa med flere viser ved dette at det er stort hjerterom i Ny i Askim. Rosa fortjener all honnør hun kan få for sin innsats i nærmiljøet, gjennom mange år. Hun får raushetsprisen for sin mangeårige innsats for nærmiljøet, sa Johansen i fjor.

Kjenner du en lokalt helt?

Fristen for å levere inn forslag er 1. mars og det kan sendes til askim@jobzone.no

– De frivillige utgjør ofte en enorm forskjell for dem de hjelper, uten å forvente noe takk tilbake. Det er de som velger å bruke sin egen dyrebare tid til å engasjere seg i andres ve og vel. Vi er spesielt på jakt etter lokale hverdagshelter som inspirerer andre til å engasjere seg i nærmiljøet. Hvis du kjenner noen rause ildsjeler, så håper vi at du sender oss et tips der du forteller oss hvem som fortjener en slik påskjønnelse.

ANNONSE

Leter etter hverdagshelter

Årlig gjennomfører Jobzone sin aksjon hvor de leter etter hverdagshelter. Siden 2004 har de funnet fram til flere hundre personer som kombinerer sitt engasjement med et varmt hjerte.

– Vi er stolte over alle de tidligere vinnerne vi har kåret, og mange gode prosjekter har fått god hjelp til å markedsføre sitt viktige arbeid gjennom vår aksjon, forteller markedsansvarlig Jakob M. Hope i Jobzone Norge AS.


ANNONSE

ANNONSE

Eldre kvinne svindlet – politiet advarer

Økt bemanning i barnehager og skoler forebygger mobbing