Etterforsker mistenkelig dødsfall i Båstad

Indre24
2 minutter lesetid

Torsdag kveld ble både politi og helse tilkalt til en adresse i Båstad i Indre Østfold kommune. På stedet ble det funnet en død person.

Meldingen om det mistenkelige dødsfallet kom inn til politiet klokken 22.40, men ble først lagt ut på Twitter ved 3-tiden natt til fredag.

– Omstendigheter på stedet gjør at vi vurderer dødsfallet som mistenkelig. En person kjørt til arresten for nærmere undersøkelser og avhør, opplyste politiet i natt.

Videre skrev politiet at etterforskning er iverksatt for å belyse dødsårsak og hva som eventuelt har skjedd. Den avdøde vil bli sendt til rettsmedisinsk institutt for obduksjon og videre undersøkelser

(Saken fortsetter under)

Kvinne funnet død

I en pressemelding fredag formiddag skriver politiet at det er snakk om en kvinne i 40-årene som er funnet død. En person er pågrepet og siktet i saken.

– En person som var til stede i boligen er siktet for å ha forlatt en annen person i hjelpeløs tilstand. Det er en relasjon mellom de involverte, men vi ønsker ikke å utdype denne relasjonen noe nærmere nå, sier Olav Unnestad, politistasjonssjef ved Indre Østfold politistasjon i en pressemelding.

Om personen skal fremstilles for varetektsfengsling, så vil politiet ta stilling til dette i løpet av dagen.

Pårørende er varslet om dødsfallet.

– Etterforskningen er i en tidlig fase, og politiet jobber nå med å få oversikt over hendelsesforløp og dødsårsak. I tillegg til teknisk etterforskning, vil politiet avhøre flere personer. Av hensyn til etterforskningen har vi ikke noen ytterligere opplysninger nå, fortsetter Unnestad.

ANNONSE

(Kilde: Politiet i Øst)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.