Mann siktet for å ha drept kona

I en pressemelding fredag ettermiddag skriver politiet at de har endret siktelsen til drap, etter at en kvinne ble funnet død i Båstad torsdag kveld.

Personen som er siktet er en mann i 60-årene. Han og avdøde var ektefeller.

– Siktede blir avhørt i dag. Han blir fremstilt for varetektsfengsling i morgen, lørdag 10. desember, i Romerike og Glåmdal tingrett, rettssted Lillestrøm. Siktedes forsvarer er advokat Vegard Lien, sier politiadvokat Christoffer Wiborg Seyfarth i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Etterforsker mistenkelig dødsfall i Båstad

Det var torsdag kveld at politi og ambulanse rykket ut til en adresse i Båstad. Der fant de en kvinne i 40-årene død. Meldingen om det mistenkelige dødsfallet kom inn til politiet klokken 22.40, men ble først lagt ut på Twitter ved 3-tiden natt til fredag.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Jobber med å få skøytebanene klare

Her er det stor glede og mestringsfølelse