Arkivfoto: Per Morten Bergseth

Slik blir årets julegrantenning i Skiptvet

Søndag 27. november skal julegrana utenfor kommunehuset tennes.

– Nytt i år er at Frivilligsentralen vil presentere «Ønsketreet» sitt der skjetvinger kan kjøpe julegaver til barn som har hengt et ønskehjerte på treet. Julegrantenninga er et reint utearrangement med salgsboder utenfor kommunehuset der publikum kan handle julegaver fra lokale hobbyprodusenter og det lokale næringslivet, forteller Nina Svartedal i julegrantenningskomiteen til indre24.no.

De frivillige organisasjonene vil selge kaffe, vafler, pølser, gløgg og kransekakelodd.

– Hvis du vil ha grøt kan du stikke innom Skiptvet Frivilligsentral som vil ha grøtdag denne dagen. Fra scena vil kommunen dele ut prisen til Årets Skjetving før Frank og Stine Tangen hjelper oss med å komme i julestemning med showet «Jakten på julestemningen».

Ordfører Anne-Grethe Larsen tenner julegrana og man går rundt juletreet.

– Og helt til slutt pleier julenissen å dukke opp med gratis godteposer til alle barna. I år, som i fjor, har den lokale sparebanken sponset nisseposene og det er vi i julegrantenningskomiteen veldig glade for, avslutter Nina Svartedal.

ANNONSE

 

ANNONSE

ANNONSE

Julegateåpning i Askim – se bilder her

Oversikt over julegrantenninger