Hva har Festiviteten vært for deg?

Leserinnlegg
2 minutter lesetid

Til lørdagen skal det være en kulturkonferanse hvor de skal diskutere hvilken vei kulturen i Indre Østfold skal gå. I innlegget på Facebook der Festiviteten la ut dette, skrev de også «Hva skal Festiviteten være i fremtiden?»

Av: ivrig kinogjenger

Det vet ikke jeg, men jeg vet veldig godt hva Festiviteten har vært for meg! Her så jeg Løvenes Konge i en nyoppusset kinosal! Jeg klina med noen på bakerste rad på en skrekkfilm! Jeg så russerevy 4 år på rad og var med i en av dem! Nå skal jeg se barna danse på scenen i danseforestilling!

Jeg har sett så mange filmer her! «Titanic», «Armageddon», «The Matrix», «Exorsisten» (2000), Spiderman-filmene, «I Know What You Did Last Summer», «Urban Ledgend», «The Ring», X-men filmene. «Star Wars» episode 1,2 og 3. Så kom hele MCU-universet- altså for de som ikke vet det; hele marvel-bøtteballetten og jeg ble bitt av basillen: Iron Man+Thor+Captain America+The Avengers+++ for dere som fortsatt ikke er med 😉 Det beste med dette er at det har ikke vært så dyrt for kinobillettene på Festiviteten og vi har fått hver femte billett gratis!

Nå med egne barn har jeg fått sett så mye nytt; Knerten, Sonic, Paw Patrol, og vi gleder oss stort til Supermario bros filmen som nettopp ble annonsert skal komme neste vår- og Kardemomme by til jul. Jeg har nettsiden til kinoen lagret på telefonen for å si det slik.

For meg har Festiviteten på Mysen hovedsakelig vært en kino, men jeg vet for mange er det der de tar med familien på nyttårskonsert som en tradisjon. Håper virkelig storstua i Mysen består. Og er ikke det lerretet det største i området? Hvor mange tommer er det? Eller måler man sånt i meter?

(Leserinnlegg)

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.