Åge Sten Nilsen holder konsert på høyblokka. Foto: Tim Engsødegård og Adrian Sellstrøm

Inviterer til gratiskonsert over hele Mysen

I fjor var det Knut Marius Djupvik som holdt konsert på toppen av høyblokka. Denne gangen skal sarpingen Åge Sten Nilsen opptre. Konserten er lørdag 20. august klokken 11.30.

Østfoldingen er vokalist, programleder og musiker. Han er mest kjent som frontfiguren «Glam» i bandet Wig Wam. I tillegg er Sten Nilsen kjent gjennom deltakelse i flere andre band som Heads ‘n’ Tails og Ammunition. Sarpingen har også spilt i en rekke musikaler og show, blant andre Queen-hyllestshowet The Show Must Go On.

– Arrangementet er i samarbeid med Eidsberg Sparebank og Indre Østfold kommune. Uten dem hadde ikke arrangementet vært mulig, sier daglig leder Monica H. Strand i Mysenregionen AS til indre24.no.  

Etter konserten på toppen av K2 blir det Smuglytt slik som i fjor. Her blir det konserter i flere av smugene i Mysen. Se oversikt over hvilke artister som spiller nederst i denne saken.

Gjennom hele dagen skjer det også ting på og ved Festiviteten. Viseklubben holder konsert, det blir et foredrag av Historielaget om Mysen og flere danseshow med Indre Østfold dans og ballett gjennom dagen.

Smuglyttartistene 

Klokken 13.00

Havnåspassasjen: Azra Nukicic, sanger, 28 år. Fra hun var liten har hun hatt dyp lidenskap for musikk, og gikk på Trøgstad kulturskole, og musikklinjen på Askim Videregående. Deretter tok hun en bachelor i musikkteater fra Bårdar Akademiet og Musikkteaterhøyskolen i Oslo.

Hun jobber også med teater, og hadde i 2022 regi på Trøgstadspelet «Barn av Bjørndal».Hun har tidligere også mottat Kulturhusets Venner stipendet (2007), Drømmestipendet (2009), Kulturstipendet (2010) og Kunstnerstipendet (2015). Med sang og piano, tar Azra lytterne med inn i kjærlighetens melankolske landskap gjennom kjente låter, og egenkomponert musikk. 


Klokken 13.30

Kaupangsmuget: Ingvald Holmen Minge er en 26 år gammel keyboardist og gitarist fra Båstad. Ingvald har bodd største delen av de siste 10 årene på Hamar og jobbet som musiker og lærer der før han flyttet tilbake til Båstad sommeren 2021 for å jobbe som musiker.

Han er spellemannsnominert for albumet «Ei hytte foran loven» der han spiller piano og orgel for artisten Johan Berggren, og med bandet Trøgstad Musikkompani har han turnert rundt i hele Norge, så godt det har latt seg gjøre under pandemien. Ingvald spiller også mye med Kornelia Sletten Haugen. De var på juleturné på Østlandet jula 2021 og spilte over 60 konserter i november og desember. Han er også gitarist og pianist for Ole Evenrud, i tillegg til at han jobber frilans og tar på seg jobber som både keyboardist og gitarist med diverse aktører.

For dere skal han spille og synge et utvalg låter som har betydd mye i hans musikalske reise fra starten i Båstad som tenåring og rockegitarist til Hamar med pianospilling preget av blues, country og jazz, og tilbake til Båstad igjen den dag i dag. Noen kjente og kjære låter og kanskje noen nye låter som publikum kan få glede av.


Klokken 14:00

K.A smuget: Øyvind Larsen er en lokal trubadur som har spilt i band og sunget siden han var ungdom. Han skal fremføre folkekjære låter som alle kan synge med på. 

Klokken 14.30

Musikkpaviljongen på torget: Eidsberg Brassband hører til på Mysen og trekker musikere fra hele distriktet. Siden starten i 1979 har korpset hatt en sentral stilling i korpsmiljøet i Indre Østfold. Deres målsetning er å gi musikere som ønsker å utvikle seg et tilbud i et sosialt og hyggelig miljø.

Klokken 15.00

Balkongen på Mørstsadsenteret ved Frøken Fysen: Vi gleder oss til å høre elever fra Musikk, dans og dramalinjen ved Askim videregående skole fremføre utvalgte låter fra sitt repertoar.

ANNONSE

Azra Nukicic hadde i 2022 regi på Trøgstadspelet Barn av Bjørndal. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen
Øyvind Larsen. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen
Eidsberg Brassband. Arkivfoto: Adrian Sellstrøm
Viseklubben Lars. Arkivfoto: Privat

TIDLIGERE SAKER:

ANNONSE

ANNONSE

Innbrudd i gravemaskin

Askim har sin egen Reodor Felgen