Erik Unaas (presseansvarlig), Tone Krogh (Eidsberg Sparebank), Monica H. Strand (Mysenregionen AS) og ordfører Saxe Frøshaug gleder seg til konserten. Foto: Adrian Sellstrøm

Ny konsert på høyblokka i juli

Konserten på toppen av høyblokka (K2) i Mysen i fjor sommer ble godt mottatt av innbyggerne, og i år gjentas suksessen med en annen artist.

Lørdag 3. juli klokken 12.00 er det vinneren av Stjernekamp på NRK i fjor, Knut Marius Djupvik, som skal holde konserten på høyblokka.

Konserten arrangeres av Eidsberg Sparebank og Indre Østfold kommune i samarbeid med Mysenregionen AS. Denne konserten er en gave fra Eidsberg Sparebank og Indre Østfold kommune til innbyggerne og handelsnæringen.

I fjor var det østfoldingen Magnus Grønneberg som tok turen til Mysen.

Presseansvarlig Erik Unaas takker naboer og andre som stiller opp for denne begivenheten.

– Dagen blir definitivt Covid-19-sikkert, folk kan stå trygt akkurat der de vil rundt i byen med sikker en eller to meters avstand, sier presseansvarlig Erik Unaas.

(Saken fortsetter under bildet)

Knut Marius Djupvik. (Pressefoto)

Skaper attraktivitet

Administrerende banksjef Glenn Haglund i Eidsberg Sparebank sier at en stor del av deres samfunnsoppdrag er å bidra til aktivitet og stolthet i lokalsamfunnet.

– Aktivitet og opplevelser i byene og tettstedene vår skaper attraktivitet. Jeg gleder meg stort til en slik dag som dette, sier ordfører Saxe Frøshaug.

ANNONSE

Monica H. Strand, daglig leder i Mysenregionen AS, skryter av åsene rundt (Opsahlåsen, Høytorp fort, Folkenborg, Brennemoen og Monaryggen), og sier at det skal være mulig å nyte og høre denne konserten fra disse stedene.

Hun kan også fortelle at de jobbet med et program for resten av denne lørdagen med tilpasset gjeldende smittevernregler.

For øvrig blir dette også dette Knut Olav Brekklund Sæves sitt siste arrangement, først som kultursjef i Eidsberg og etter hvert seksjonsleder kulturutvikling i Indre Østfold kommune. Fra august blir han kultursjef i Halden kommune.

FAKTA OM ARTISTEN:

Knut Marius Djupvik er fra Tomrefjord, og i 2012 fullførte han en mastergrad i rytmisk musikk ved Universitetet i Agder. Etter endt utdanning flyttet Knut Marius til Oslo og har siden levd av musikken. 

I 2013 ble Knut Marius Norgeskjent etter at han gikk av med seieren i The Voice – Norges beste stemme. I 2014 slapp han EP’en SET med den tilhørende singelen Easy, og i november 2016 kom singelen «Satisfy You» som har titusenvis av avspillinger i Norge, Sverige og USA. Knut Marius har siden fylt rollen som «Judas» i Jesus Christ Superstar to ganger og vært med i ABBA-showet «Thank You for the Music». Knut Marius hadde også en av hovedrollene i Chess høsten 2018 som sjakkspilleren Freddie. I 2018, 2019 og 2020 var han på juleturné med Ole Edvard Antonsen. I tillegg reiser han rundt som soloartist med ulike orkestre, band og kor og figurerer som frontmann i 11-mannsbandet RED HOT. Red Hot spiller for det meste egenskrevet musikk innenfor blues/rock/jazz/soul–sjangrene.

Høsten 2020 gikk han av med seieren Stjernekamp på NRK. Knut Marius har utgitt 16 singler og 4 album. Neste år slippes nok et album. Bare på Spotify alene registrerer så langt vi over 1,1 milioner streams av hans musikk. 

(Kilde: Pressemelding)

Foto: Adrian Sellstrøm

ANNONSE

ANNONSE

Tre elever og seks nærkontakter smittet

Et krav for framtidstro