Trond Lie gir ikke opp sangfesten

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

I januar ble det sendt ut pressemelding fra TV2 om at Allsang på Grensen blir den 16. og siste sesongen. Eierne med Trond Lie fra Mysen i spissen har ikke gitt opp sangfesten.

Over 7.000, deriblant mange fra Indre Østfold, var til stede under innspillingen på Fredriksten festning i Halden lørdag.

– Jobben med ulike alternativer starter nå, sier Trond Lie til Halden Arbeiderblad tirsdag (ekstern lenke/ bak betalingsmur)

Det er Eventyrlie AS som eier Allsang på Grensen AS, der Mysen-mannen er hovedeier.

– Det er vemodig å si farvel til noe som vi alle er så glade i. Men når en dør lukkes, er det mange nye dører som kan åpnes. Vi gleder oss til fortsatt å bidra med arrangementer og skape liv på Fredriksten festning i årene som kommer. Her gjelder det å tenke nytt og finne sin plass sammen med andre produsenter og arrangører. Slik kan det totale tilbudet på den unike Fredriksten festning og i arrangementsbyen Halden bli minst like bra i tiden som kommer. Det viktigste vi kan gjøre nå er å lage tidenes beste avslutning på «Allsang», og vi slipper de første billettene allerede i dag, sa Lie i pressemeldingen som ble sendt ut i januar.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.