Foto: Glenn Thomas Nilsen, Adrian Sellstrøm og Elin Thorshaug Karlsen

Mange fra IØ på siste kveld med Allsang

Etter 16 år er det nå over

Lørdag kveld var det klart for den aller siste innspillingen av «Allsang på Grensen» fra Fredriksten festning i Halden.

Over 7000 publikummere var til stede og blant dem var det mange fra Indre Østfold.

Se bilder nederst i saken!

Hagle, som består av André Jensen og Olav Tokerud fra Mysen, opptrådte denne kvelden. I tillegg var også Blåsemafian, ZadeKing, Halva Priset, BobbySocks, Secret Garden og SISSEL der.

– Det er veldig hyggelig å komme tilbake og spille på Allsang på Grensen i Halden. Vi har gledet oss masse til å spille på det aller siste programmet, sier Olav Tokerud til indre24.no.

Gjennom årene har artister fra Indre Østfold som Trygve Skaug, Rune Rudberg, Ingrid Bjørnov og Admiral P deltatt i det populære tv-programmet.

(Saken fortsetter under)

Indre Østfold Gospel Company. Foto: Adrian Sellstrøm

Indre østfoldinger koret

To ganger i år har Indre Østfold Gospel Company koret for artister. Ifølge Leif Ingvald Skaug var det Trond Lie som spurte dem begge gangene.

– Å få sjansen til å ta med seg en gjeng sangere fra Indre Østfold to ganger i løpet av sommeren til Allsang på Grensen er fantastisk. Staben med Trond Lie i spissen gjør en formidabel jobb og skaper en trygg og god stemning som gjør det lett å bidra med syngingen, sier Skaug som startet koret tidligere i år.

Han synes samtidig at det også er veldig morsomt at de vil bruke helt vanlige folk til å skape magi i programmene.

– For meg personlig er det aller morsomste å se alle sangerne kose seg og mestre ting de for noen få måneder siden ikke hadde tenkt i sin villeste fantasi at de skulle være med på, fortsetter Skaug.

(Saken fortsetter under)

Trond Lie fra Mysen er en av dem som har ansvaret for programmet. Foto: Glenn Thomas Nilsen

– Vemodig å si farvel

En av de ansvarlige for programmet er Trond Lie fra Mysen. Mysen-mannen, som driver firmaet Eventyrlie, er en av Norges mest erfarne event-produsenter som står bak over 1.000 arrangementer i inn- og utland. I over 20 år ledet han Momarkedet og det legendariske TV-showet for Røde Kors. Programmet ble sendt på NRK og på det meste i over 50 land.

– Det er vemodig å si farvel til noe som vi alle er så glade i. Men når en dør lukkes, er det mange nye dører som kan åpnes. Vi gleder oss til fortsatt å bidra med arrangementer og skape liv på Fredriksten festning i årene som kommer, sa Lie i en pressemelding da det ble kjent at det var slutt på det populære programmet.

Lie var øvrig også Jahn Teigens mangeårige venn og manager frem til han døde i 2020.

ANNONSE

(Saken fortsetter under)

Møtte sitt store idol

Håvard Thorshaug-Andersen fra Askim møtte både Petter «Katastrofe» Kristiansen og Jan Thomas. Foto: Privat

Etter sending var noen heldig å få møte noen av artistene ved scenen. En av dem var Håvard Thorshaug-Andersen fra Askim. Sjuåringen er kjempefan av Petter «Katastrofe» Kristiansen og det var naturligvis stort å få tatt bilde med ham etter sending. Forrige gang de to møttes var backstage på Spydeberg Rock. I tillegg fikk den unge gutten tatt bilde sammen med Jan Thomas som han også er ganske opptatt av.

ANNONSE

ANNONSE

To berusede karer ble fratatt lappen

Rosa sløyfe-løp på Ørje i oktober