Sykkeltur gjennom Indre Østfold

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Torsdag skal 15 rickshawsykler med passasjerer sykle gjennom Indre Østfold. Oppfordringen fra frivilligsentralene er å ta med flagg og vink de frem.

Bakgrunnen for dette er at det i år er Frivillighetens år. Dette markeres blant annet med tidens mest omfattende sykkeltur i regi av Norges Frivilligsentraler og en rekke andre frivillige organisasjoner. Sykkelturen starter på Nordkapp 21. mai og avsluttes under Arendalsuka 15. august. Målet med dette er å skape aktive, gode og inciderende lokalsamfunn, men også løfte frivilligheten på tvers av fylker og kommuner i hele Norge. 

LES OGSÅ: Markerer frivillighetens år fra sykkelsetet

(Saken fortsetter under)

Kl. 10:00
Turen starter! Snorklipping ved Spydeberg Frivilligsentral av ordfører Saxe Frøshaug.

Cirka kl 11:00.
Syklene ankommer Askim Frivilligsentral, piloter og passasjerer på rickshawsyklene får lunsj.

Kl. 13:00
Avgang fra Askim mot Mysen.

Cirka kl. 14:00
Kort drikkepause på Edwin Ruud

Cirka kl. 14:30
Syklene ankommer Mysen torg

Smokey Sound spiller gratiskonsert klokken 14.30. Det vil bli gratis boller, saft og kaffe. Norsk Tipping kommer og deler ut grasrotandelen. Varaordfører Kathrine Hestø Hansen sier noen ord.

ANNONSE

Alle de fem frivilligsentralene i Indre Østfold er med som arrangør, og i tillegg har de invitert med seg andre lag og foreninger, næringsliv og kommunen.

Daglig leder i Mysenregionen AS, Monica Strand, opplyser at Trøgstad Sparebank har sponset 5000 kr og Eidsberg Sparebank sponset 20 000 kr til feiringen av de frivillige ved målgangen i Mysen.

– Vi er enormt takknemlige for å ha samarbeid med lokalbanker som Eidsberg Sparebank og Trøgstad Sparebank. Sammen bygger vi fremtidens lokalsamfunn, sier Strand til indre24.no.

Samir Tawfiq (f.v.), Tomm Fjærvoll, Saxe Frøshaug og Kathrine Hestø Hansen. Foto: Privat

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.