Presenterte planene for de folkevalgte

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Audun Solberg og Jon Gunnar Støten i Skiptvet Idrettslag presenterte tirsdag kveld lagets planlagte flerbruksanlegg for de folkevalgte i kommunestyret i Skiptvet.

Mye av dette er basert på initiativet til Lars Hjalmar Gjerstad Aase og Flynn Anthony Gullhaug Holton for ti måneder siden. Det var skikkelig opptur når idrettslagets leder Audun Solberg er fremme i skoene og at politikerne tok utfordringen. Kommunestyret fulgte enstemmig opp med å avsette 2 millioner i investeringskroner til prosjektet i økonomiplan for 2023.

ANNONSE

– Merk at dette ikke er driftsmidler, men investeringsmidler. Et engangsbeløp altså. Dermed kan vi nå få et anlegg som er tilrettelagt for innbyggere og gjester i alle aldre. Uten at det går direkte på bekostning av noen av de øvrige viktige kommunale oppgavene! Heia, heia. Vi ser med spenning frem til sakens neste stopp i kommunal budsjettbehandling i desember. Der det hele skal avgjøres, sier Solberg.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.