Skateparken er nå oppgradert – se bilder

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

I fjor ønsket Lars Hjalmar Gjerstad Aase og Flynn Anthony at skateparken i Skiptvet skulle oppgraderes. Med hjelp av Skiptvet Idrettslag og Sparebankstiftelsen Askim gikk drømmen i oppfyllelse.

Se bilder nederst i saken!

Lørdag ettermiddag var det duket for åpning av den oppgraderte skateparken. Dette prosjektet er et resultat av guttenes initiativ og et påfølgende samarbeid mellom barn/ foreldre, Skiptvet Idrettslag og Skiptvet kommune.

– Gratulerer med den nye oppgraderte skateparken. Veldig hyggelig å få være med på dette. I starten av september fikk jeg en mail fra Flynn Anthony og Lars Hjalmar. Dere ønsket en større og bedre skatepark. Etter noen dager fikk jeg møte dere der nede og dere forklarte engasjert hva dere ønsket av utbedringer, sa ordfører Anne-Grethe Larsen i sin tale.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

LES OGSÅ:

– Jeg skjønte at her hadde jeg møtt to veldig engasjerte gutter som hadde ønsker for en forbedring av parken. Ved hjelp av foreldre, idrettslaget og tips fra kommunen om hvor dere kunne søke midler har dere fått økonomisk støtte og praktisk hjelp fra flere hold, fortsatte ordføreren.

Hun er sikker på at de får mange timer sammen her med kompiser og at de blir veldig gode på dette.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.