Frank Tangen og datteren Stine var to av mange som deltok på dugnaden lørdag. Alle foto: Glenn Thomas Nilsen

BILDER: Kulturdugnad for Ukraina

Kulturlivet i Indre Østfold gikk lørdag sammen om kulturdugnad i Askim kulturhus. Dagen besto blant annet av utstilling, mat, aktiviteter for barn, cafékonsert og auksjon.

Se bilder nederst i saken!

Les forhåndssaken vår her: – Vi håper å fylle kulturhuset denne dagen

På scenen bidro disse:

Natalia Brodin, Ruby crew, Kaia Bongard, Alisa Kareva, Tetiana Fjeld, Olivia Fjeld, Verdenskoret, Azra Nukicic, Tindra Svardal, Stoneheart, Håvard lippestad, Håvard Dyvesveen, MCC Ruby, Tiril Pharo, Silje Amlien, Geir Gjønnes, Stine Tangen, Frank Tangen, Jørn Grepperud, Bent Hansen, André Bongard, Trøgstad Kulturkompagni, Grethe Anna Larsen, Indre Østfold Dans og Ballett, Indre Østfold Kulturskole, Mina Midtgård Ringstad, Heidi Drengsrud, Henning Ruud, Tor Raymond Petterson, Aksel Kolstad

Kunstnere som har bidratt:

Heidi Bjerkland, Monica Marcella, DØLT, Geir Dokken, Hilde Charlotte Blomberg, Tore Lund Blindheim, Terje Kristiansen, Miriam Aune Leinaas, Tom Erik Andersen, Björg Thorallsdottir, Anne Sofie Hafstad, Ragnhild Vaaler Furulund, Arne Aaleberg, Tine Lund Halvorsen, Monica Jørgensen, Gro Elnes, Siw Pessar, Marina Tennefoss, Tone Haugerud, Kari Middelthon, Helen Fjell, Ingun Dahlin

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Innbrudd i garasje

Fører målt til 118 km/t i 80-sonen