Markerte Kvinnedagen i Indre Østfold

Adrian Sellstrøm
2 minutter lesetid

Tirsdag ble Kvinnedagen markert i Indre Østfold, med blant annet paroleverksted, tog, appeller og kinoforestilling i Mysen. Se bilder og video nedover i saken.

Rundt 30 oppmøtte deltok i toget, som gikk fra Folk kulturkafé gjennom sentrum til Festiviteten. Der ble det holdt flere appeller, hvor blant andre stortingsrepresentant Freddy André Øvstegård (SV) deltok.

ANNONSE

– Nå er det vår jobb å utgjøre sikkerhetsnettet i Indre Østfold, og være den gode søster, appellerte varaordfører Kathrine Hestø Hansen fra scenen, og siktet til å ta godt i mot flyktninger fra Ukraina. Kommunen har nå lagt ut et skjema hvor man kan registrere seg om man har mulighet til å innlosjere flyktninger.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.