Slitu IF har nå lansert et nytt mosjonsløp. Dette bildet er fra Slitusprinten i 2021. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Har lansert et nytt mosjonsløp på Slitu

Det hele startet med Vibeke W. Skofteruds minneløp i 2019. Så ble det Slitusprinten i fjor. Nå har Slitu IF lansert Måsan Rundt som går av stabelen 27. mars.

I det nye terrengløpet kan deltakerne velge mellom 7 eller 14 kilometer i flotte omgivelser på Slitu. Skigruppa inivterer nå aktive løpere og mosjonister fra 8 år og oppover til løp mellom Slitu og Askim. Løypa består av gruset lysløype og skogsterreng. Ifølge arrangørene er løypa lettløpt og flat med mykt underlag.

– Måsan rundt vil være en del av 3 løp på Slitu inneværende år og vil være en del av trippelen; Måsan rundt – Vibeke Skofterud minneløp og Slitu Sprinten. Alle løpene ligger i NFF sin løps kalender og påmelding skjer gjennom EQ Timing, skriver Slitu IF på Facebook-arrangementet (ekstern lenke)

Løpet har start og mål ved starten av lysløypa på Slitu.

ANNONSE

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE

Vikenidretten får 14 millioner i ekstra kostnad

Ulvejakta forlenges til 1. mars