(Alle foto: Glenn Thomas Nilsen)

945 personer deltok på minneløpet

Hele 945 personer var påmeldt til minneløpet som gikk av stabelen på Slitu onsdag. Løypene var Vibekes arena hvor hun trente mye.

Arrangørene, Slitu IF, er godt fornøyd med oppslutningen. Før selve løpet var det blant annet en liten konsert med Tenor skolekorps.

Flere bilder fra arrangementet her

(Saken fortsetter under bildet)

Speaker Even Elvenes, Therese Enger i Slitu IF Håndball og Tormod Skofterud i Vibeke Westbye Skofteruds Minnefond.

Penger til minnefondet
I tillegg skulle det også deles ut penger til minnefondet. Slitu IF Håndball overrakte en sjekk på 5.000 kroner. Dette er overskuddet fra billettinntekter og kiosksalg gjennom sesongen.

ANNONSE

– At dette laget er inne i sin første sesong og satser høyt, og allikevel gir overskudd til et minnefond setter vi utrolig stor pris på.
Vi i minnefondet lover at pengene skal brukes til videre godt arbeid for å fremme fysisk og psykisk helse, skriver Vibeke Westbye Skofteruds Minnefond på Facebook onsdag kveld.

Steinar Mundal, Vibekes trener gjennom mange år, var også til stede på Slitu onsdag. Kristin Westbye, Vibekes mor, hadde med en tegning som Vibeke tegnet når hun var mindre, og den fikk Mundal med seg hjem.

Samir Tawfiq i Smaalenene Sykkelklubb har blitt en viktig person for mange i Indre Østfold. På minneløpet ble han hedret med gode ord og en sjekk på 10.000 kroner fra minnefondet.

Samir Tawfiq mottok denne sjekken på 10.000 kroner. Her er han fotografert sammen med Vibekes bor, Tormod, og mor Kristin.
Steinar Mundal.

ANNONSE

ANNONSE

I anledning 1. mai

BILDER: 1. mai i Indre Østfold