Nå kan du leie el-bil i Skiptvet

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Dersom du har behov for en ekstra bil eller bare en gang i blant, så kan du nå leie el-bil i Skiptvet.

Kommunen har nå inngått en avtale om å leie elbiler fem dager i uka mellom klokka 08.00 og 16.00. De ansatte i kommunen skal bruke disse bilene i dette tidsrommet. I helgene og på kvelden gjør utleiefirmaet Move About de samme bilene tilgjengelig til utleie for innbyggere i Skiptvet som trenger en bil i en kortere periode.

– Vi håper dette blir et nyttig tilbud til deg som bare trenger en bil for noen timer en gang iblant, og at det dekker et behov for å leie elbil også på dagtid. Elbilene leies ut på timesbasis gjennom appen til Move About. I appen velger du hvilken lokasjon du ønsker å leie bil fra. Per nå tilbyr vi bare leie fra parkeringsplass ved Kirkelund skole. I appen finner du også kontaktinformasjon til Move About som har support på løsningen, skriver kommunen på sin nettside (ekstern lenke)

ANNONSE

Indre Østfold kommune har allerede avtale med det samme firmaet. Se saker under:

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.