Pågrepet etter knivstikking og ildspåsettelse

MYSEN: Ved fire-tiden onsdag morgen rykket politiet ut til en hendelse med knivstikking i en bolig og ildspåsettelse av en moped.

– Gjerningspersonen ble litt senere pågrepet i nærheten utendørs etter utagerende atferd mot tilfeldige bilister. Lettere skader på knivstukket person, kjørt med ambulanse til legevakt, melder politiet på Twitter.

Politiet rykket først ut til melding om moped som brant og en utagerende mann. Kort tid etter fikk de melding om knivstikkingen. Mannen som er knivstukket er i 50-årene, mens mistenkte er i 30-årene.

– Det er heller ikke kjent om det var noen andre til stede i boligen da knivstikkingen skjedde. Den fornærmede har fått kutt i en arm og i panna. Han har et 15 centimeter kutt i armen, men skadene er ikke livstruende.  Han er sendt til legevakten. Ingen andre kom til skade, skriver vg.no (ekstern lenke)

ANNONSE

ANNONSE

Frp kraftig tilbake i Østfold

Rykket ut til bilbrann