20 nye smittetilfeller

Tirsdag ble det påvist 20 nye smittetilfeller i Indre Østfold kommune.

– 15 personer er nærkontakter til tidligere smittetilfeller, tre er smittet i forbindelse med utenlandsopphold, en med kjent smittested utenfor kommunen og en med ukjent smittested, skriver kommunen på sin nettside.

Til sammen ble 123 personer testet mandag.

– Dette er det høyeste antallet smittetilfeller på en dag siden 23. april. Vi minner om at pandemien ikke er over og at hver og en av oss må fortsatt holde avstand, tenke på hvem du gjør til dine nærkontakter, ha god håndhygiene og teste deg hvis du har symptomer.

Oversikt over siste dagers smittetilfeller i Indre Østfold kommune (ekstern lenke)

ANNONSE

LES OGSÅ:

ANNONSE

Test erstatter smittekarantene i barnehager og skoler

Lokal kvinne fratatt førerkortet i Fredrikstad