PAKKET 200 POSER: Interessen var så stor at Roar Karlsen og Hilde Herland måtte pakke ytterligere 100 poser i løpet av dagen (Foto: Erik Unaas)

Måtte pakke flere poser i full fart

Lørdag delte Kirkens Bymisjon/ Frvilligsentralen og andre hjelpere ut 200 påskeposer i Mysen. Målet var å gi de som trenger det en positiv oppmerksomhet i denne krevende koronatiden.

Det ble delt ut påskeegg, snacks, mat, bakevarer, påskeblomster og påskegodt.

– Og det var så vidt det rakk. 100 poser var pakket i forkant, men allerede første ti minuttene etter at åpningen kl 10 hadde 70 vært innom. Så det ble å bråpakke 100 poser til. Utdelingen foregikk i døra inn til Frivilligsentralen i Kløverveien. Mange benyttet også muligheten til å slå av en prat med andre kjente i det fine været i parkanlegget ved siden av, opplyses det i en pressemelding søndag formiddag.

LES OGSÅ: Deler ut gratis påskegaver

Tiltaket var så stort at TV2 tok turen fra Oslo for å lage et innslag fra Mysen lørdag. Innslaget ble vist i 18.30-sendingen.

Da initiativtaker Per Hermann Bodal så køene utenfor fattighuset i Oslo før påske, så tenkte han at det er helt sikkert ikke bare i hovedstaden som folk trenger hjelp.

– Vi er nødt for å gjøre noe her også, så da heiv jeg meg rundt på onsdagen og i løpet av noen timer så hadde vi fulle lokaler med masse flotte matvarer som vi kunne dele ut, sa Bodal til TV2.

TV2-INTERESSE: Reporter Thea Ødegården og fotograf Truls Aagedal i TV2 sammen med frivillige Tove Engmann, initiativtaker Per Hermann Bodal, Ann-Karin Løken og Roar Karlsen fra bymisjonen i Mysen. (foto: Erik Unaas)

Alle elever og ansatte på denne skolen skal testes

74 nye smittetilfeller i Østfold