ÅPEN DØR HOS BYMISJONEN: Tove Engmann og Per Hermann Bodal er to av de frivillige i Kirkens Bymisjon Mysen som deler ut gratis påskeposer lørdag formiddag. (Foto: Erik Unaas)

Deler ut gratis påskegaver

Kirkens Bymisjon i Mysen har som tradisjon å dele ut juleposer i desember til de som trenger det. Nå skal de dele ut påskegaver.

Det hele skjer i bymisjonens lokaler i Kløverveien påskeaften mellom klokken 11 og 14.

– Der deler vi ut påskeegg, snacks, mat, bakevarer, påskeblomster og påskegodt til de som ønsker så langt det rekker, sier Per Hermann Bodal, initiativtaker og en av de frivillige som stiller opp for bymisjonen.

I en pressemelding opplyses det at smittevernet taes på alvor, at folk må holde to meters avstand og bruke munnbind. Utdelingen vil skje utendørs.

– Påskeaksjonen takker igjen et næringsliv og gode partnere i Mysen som alltid stiller opp. Rema 1000 Mysen, Morenen kjøpesenter, Obs Slitu,, Mester Grønn Morenen, Europris og Bunnpris har alle bidratt med varer, i tillegg til pengegave fra Lions og Rotary. Så da er det bare å si velkommen, på lørdag. Blir hyggelig bare å så av den prat. Kjenner du noen som vil ha glede av gavene, så tips dem gjerne, skriver de i en pressemelding.

(Kilde: Pressemelding)

Frode Pettersen på Rema 1000 Mysen deler med dem som trenger noe ekstra til påske. (Foto: Erik Unaas)
(Foto: Erik Unaas)
Per Hermann Bodal tok initiativet onsdag, og på tre dager svingte mange seg rundt. (Foto: Erik Unaas)

Fikk melding om ansamling av ungdom

15 nye smittetilfeller