Mulig busstopp fra søndag

Pressemelding
1 minutter lesetid

Fra og med søndag kan busstilbudet i Østfold bli lammet. Alle bussjåførene til Vy, som kjører på oppdrag fra Østfold kollektivtrafikk, kan tas ut i streik.

– Vi vil si tydelig fra for å forberede passasjerene våre, sier Børre Johnsen, direktør i Østfold kollektivtrafikk i en pressemelding fredag.

Hvis det blir streik i forbindelse med tariffoppgjøret, vil alle rutebussjåfører i Oslo og Viken tas ut i streik. Det vil lamme Østfold kollektivtrafikk sitt busstilbud.

– Fristen for at partene skal bli enige er midnatt natt til søndag. En eventuell streik kan settes i gang fra og med søndag morgen, senest mandag, sier Johnsen.

ANNONSE

Hvis det blir streik, vil alle bussene i Østfold stoppe opp. Hele kollektivtilbudet vil i så fall opphøre frem til streikens slutt. Det omfatter også skolebussene.

– Vi anbefaler at alle våre passasjerer, og spesielt skoleelevene, finner alternative fremkomstmiddel i tilfelle streik. Det er viktig for oss å si fra nå, så folk kan legge alternative planer. Vi vil ikke at noen skal havne i en lei situasjon mandag morgen, avslutter han.

Børre Johnsen. Foto: Østfold kollektivtrafikk

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.