Har pågrepet to menn i drapssaken

Adrian Sellstrøm
2 minutter lesetid

Politiet opplyser lørdag ettermiddag at de har pågrepet to menn, siktet for drap eller medvirkning til drap på Christian Halvorsen som ble funnet livløs i Askim søndag kveld.

Ifølge NTB er de to henholdsvis 49 og 32 år.

– Begge er kjenninger av politiet og framstilles for varetekt på mandag ved Follo tingrett. Mennene er bragt til arresten på Grålum. Etterforskningen pågår for fullt og avhør av de siktede vil bli gjennomført så raskt som mulig. Det gjenstår en rekke etterforskningsskritt, blant annet fortsetter vi med de tekniske undersøkelsene av avdødes bopel samt gjennomgår tips og beslag, opplyser politiinspektør Agnes Beate Hemiø i Øst politidistrikt i en pressemelding.

Hun legger til at pågripelsene forløp uten dramatikk.
– Pågripelsene ble gjennomført med egne mannskaper og med bistand fra Oslo politidistrikt for å løse oppdraget på best mulig måte.

Hun kan av hensyn til etterforskningen ikke gi mer informasjon om siktelsene utover å bekrefte at to menn er pågrepet i saken.

ANNONSE

Leder av felles operative tjenester i Øst politidistrikt, Olav Unnestad, bekrefter til Aftenposten (ekstern lenke) at mannskaper fra beredskapstroppen var med under pågripelsene.

– Vi ønsker en best mulig oppgaveløsning når vi aksjonerer, og i dette tilfelle var det å søke bistand av beredskapstroppen i Oslo, sier han.

SE OGSÅ:
Mannen som ble funnet i Askim ble drept
Etterforsker mistenkelig dødsfall i Askim

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.