Kripos søkte med hund mandag formiddag i området der en mann ble funnet død søndag kveld utenfor en bolig i Askim. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Mannen som ble funnet i Askim ble drept

Politiet opplyser tirsdag ettermiddag at foreløpig obduksjonsrapport slår fast at mannen i 40-årene som ble funnet livløs utenfor sitt hjem i Askim søndag kveld er drept.

Politiet skriver i en pressemelding at de fortsetter etterforskningen av saken, og vil gjennomføre tekniske og taktiske etterforskningsskritt.

Avdøde er Christian Halvorsen.

Ønsker tips

– Politiet ønsker kontakt med personer som har vært i nærområdet til Tømmeråsveien mot Sekkelsten like utenfor Askim sentrum i tidsrommet søndag mellom klokken 17 og 22. Vi ønsker også å komme i kontakt med andre som har informasjon som kan bidra til å belyse saken, forteller politiinspektør Agnes Beate Hemiø.

Politiet tar i mot tips på telefon 64 99 40 60 eller e-post: tips.ost@politiet.no

ANNONSE

– Jeg kan ikke si mer om hvorfor, men politiet fant ut at det var riktig å være bevæpnet. Det var på bakgrunn av meldingen som kom inn, sier Hemiø til NTB.

Hemiø sa mandag at flere vitner skulle avhøres. Politiet ville ikke si om det var flere på stedet der mannen ble funnet, eller om varsleren var en tilfeldig forbipasserende, ifølge NTB.

SE OGSÅ: Etterforsker mistenkelig dødsfall i Askim

Politiet på stedet søndag kveld. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

ANNONSE

Bollestad med klar beskjed til lokalpolitikere

Tre kvinner knivstukket i Sarpsborg – én omkommet