FOTO: Privat

1. mai-markering med drive in-appell

I år ble det en annerledes markering av arbeidernes dag. Utenfor Morenen kjøpesenter var det drive-in appell. De som møtte opp ble oppfordret til å sitte i bilene og holde avstand. Samtidig tutet også alle på talerne.

Dagens talere var Tone M. Kjernsbekk (leder i LO Indre Østfold), Elise Bjørnebekk-Waagen (stortingsrepresentant i Ap), Kathrine Hestø Hansen (varaordøfrer Ap), Kine Tovengen (partileder for Rødt), Hilde Kraggerud (partileder Sp), Åse Heien (kommunestyrerepresentant SV), Andre Miguel Nordvik (SU) og Vegard Finnes (ungdomssekretær i Østfold fra LO).

LES OGSÅ: I fellesskap mot Covid-19 (Kathrine Hestø Hansen sin appell 1. mai)

ANNONSE

Programmet ble avsluttet med bilrebusløp hvor man kunne vinne premier.

Ellers var det også digitalt 1. mai tog i Indre Østfold, nasjonal feiring digitalt med blant annet Ap-leder Jonas Gahr Støre, LO-leder Hans Christian Gabrielsen og SV-leder Audun Lysbakken.

FOTO: Privat

ANNONSE

ANNONSE

I fellesskap mot Covid-19

Skal bringe toget til folket på 17. mai