Morten Westgaard intervjuer Raylee. FOTO: Privat

Godt i gang med å intervjue årets MGP-deltakere

Morten Westgaard fra Askim er i disse dager godt i gang med å intervjue årets MGP-deltakere.

Dersom du har fulgt med på Facebook-siden til Eurovision Norway den siste tiden har du nok også sett 17-åringen fra Askim i aksjon.

– Nå som første delfinale av fem er unnagjort, er jeg godt i gang med oppgavene for Eurovision Norway, sier Westgaard.

Les også: Blir stjernereporter i Eurovision Norway

Lørdag gikk første delfinale i MGP av stabelen på H3 Arena på Fornebu. Askim-gutten fikk intervjuet alle delfinaleartistene, samt Sondrey som ble direktekvalifisert til finalen i Trondheim 15. februar.

– Etter sending fikk jeg også et seiersintervju med Raylee, som vant delfinale 1. De neste fire ukene skal jeg anmelde og intervjue så mange delfinalister og finalister som mulig, og om fem uker stikker jeg til Trondheim for den store finalen i Trondheim Spektrum, fortsetter Westgaard.

Storkoser seg

Ifølge Morten selv er dette en oppgave han gleder seg masse til å fortsette med, og at han storkoser seg.

– Jeg er ubeskrivelig heldig som har fått denne fantastiske muligheten av Tom Rodell Marthinsen, Martin Phillip Fjellanger, Andreas Alexander Egtvedt og Eva Nodeland i Eurovision Norway. Sistnevnte er dessverre ikke med i teamet lenger, sier han.

Jobben han legger ned gjøres på frivillig basis.

– Men bare det å få publisere innhold fra en konkurranse som er mer enn bare sang og dans, er nok for meg. Samtidig har jeg venner og familie som heier og pusher meg fram. De betyr mer enn alt for meg. Jeg gleder meg masse til fortsettelsen, frem til finalen i Eurovision Song Contest 16. mai i Rotterdam, avslutter Morten Westgaard.

Les også: Her er artistene i delfinale 2! (ekstern lenke)

🎉Vinnerintervjuet! 🎉

Publisert av Eurovision Norway Lørdag 11. januar 2020

🇳🇴 Tone Damli er tilbake i #MGP etter 11 år! 🎉Vi traff henne på lanseringen, og joda, hun er KLAR! 🤩

Publisert av Eurovision Norway Mandag 6. januar 2020

Ansvarlig politikk: Svar til Marker SP og V

Nye gårds- og bruksnumre i Indre Østfold kommune