Blir stjernereporter i Eurovision Norway

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Morten Westgaard (16) fra Askim fikk nylig spørsmålet om å være med i Eurovision Norway sitt team.

– Siden dette er min store drøm, takket jeg selvfølgelig ja. Han (Martin Phillip Fjellanger) spurte hva jeg ville jobbe med mest, hvor jeg da svarte reporter og «ansiktet» til Eurovision Norway på sosiale medier og spesielt YouTube, sier Westgaard til Indre24.

Det hele er i Nederland, mens MGP har delfinaler som avsluttes med en finale i Oslo neste år.

– Å være stjernereporter er noe jeg gleder meg masse til, og en drøm jeg har hatt lenge. Jeg skal i et par møter med teamet fra Eurovision Norway til sensommeren/høsten der vi skal snakke om planer for 2020-sesongen. Vi går inn i en rolig periode nå før det braker løs i januar frem til mai 2020, fortsetter askimingen, som blir 17 år i juli.

ANNONSE

Han skal nemlig intervjue artistene under delfinalene og finalen i MGP, samt trolig gjøre det samme i Eurovision.

Les også: Morten (16) – Vår nye stjernereporter! (ekstern lenke)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.