(Alle foto: Jon Einar Aandal)

Hygget seg på biltreff

Biler fra hele Østlandet møtte fram på biltreffet i Spydeberg, i tillegg til en stor delegasjon fra Uddevalla og Rock n roll West. Se bilder nederst i saken!

– Regn fra morgenen la en liten demper på antall biler. Men de som var der var særdeles fornøyd. Været lettet klokken 12:00 og biler rullet stadig inn på treffet, sier arrangør Jon Einar Aandal.

Ordfører Petter Schou åpnet som vanlig treffet. På programmet ellers stod linedance, bilkjøring for de aller minste i regi av NAF Øvre Østfold og en stor premieutdeling hvor også Ingjerd Schou fortalte de fremmøtte nyheter rundt bilimport og nye regler for veterankjøretøy, til stor applaus fra de fremmøtte.

Les også: Populært treff for 18. gang

ANNONSE

Slo seg løs på kvelden
På kvelden var det duket for Rock`n roll som startet med Rune Halland som dj. Kjent fra NRK og P4 hvor han i en årrekke var programleder for programmene Skeive skiver og Cool country.

Deretter var det Thomas Borssen og hand band som var klare for er forrykende show hvor Thomas som er en av Europas beste tolkere av Jerry Lee Lewis slo seg løs.

Arrangøren lover at dette bandet skulle tilbake på Little Ponderosa, kanskje allerede neste år. Alle var kjempefornøyd med dagen, inkludert arrangøren som gjerne skulle sett at flere tok turen neste gang. 

ANNONSE

ANNONSE

Flere postkasser stjålet

BILDER: Vellykket bygdedag i Skiptvet