Populært treff for 18. gang

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Hvert år arrangerer Jon Einar Aandal biltreff for veteraner og entusiastkjøretøy hjemme på gården i Mørkveien i Spydeberg.

I år, lørdag 1. juni, arrangeres Biltreff Classic for 18. gang, og dette er det 12 i rekken på Little Ponderosa.

Aandal ønsker entusiastkjøretøy på to og fire hjul velkommen til treffet. Han kan også by på stor parkeringsplass for både publikum og deltakere.

Jon Einar Aandal. (Foto: May Chanett Bernhus)

Det hele starter med innsjekk av kjøretøyene på formiddagen, før man som vanlig får oppvisning av Linedancegruppen fra Kråkstad. Selve treffet på dagtid avsluttes med stor premieutdeling.

Stor deltakelse
– Nytt av året er at den landsomfattende Cadillac-klubben Cadillacfriends Norway har lagt sin kåring av norges flotteste Cadillac til årets Biltreff Classic. Det er ventet biler fra hele Norge til denne delen av treffet, forteller Aandal.

ANNONSE

Gjennom 18 år har treffet hatt stor deltakelse fra både Norge og utlandet. Aandal legger også til at de som ønsker å overnatte så er det god plass til både bobil, campingvogn eller telt.

– Kvelden er det også fullt opp med program da det blir både livemusikk fra en av Europas beste tolkere av Jerry Lee Lewis, Thomas Borssen med band. I tillegg til den kjente Rune Halland fra «Skeive skiver» i NRK og P4 som skal være DJ vekselvis med livemusikken fra Borssen, sier Aandal.

Dersom man ikke har kjøretøy betyr ikke det at man ikke er velkommen.
– Du er velkommen uansett. Og sist men ikke minst, dette er et arrangement med trivelige kostnader også. Så det er ingen grunn til å sitte hjemme, avslutter Jon Einar Aandal.

(Foto: Glenn Thomas Nilsen)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.