Disse artistene kommer til minnekonserten for Mina og Mille

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Søndag 11. august klokken 16.00 inviteres det til bursdagsfest og minnekonsert i folkeparken i Askim.

Arrangementet er gratis, men det er begrensede plasser. Derfor må man booke billetter som vises ved inngangen. Gratisbilletter til bursdagsfesten bookes her (ekstern lenke)

Blant artistene som kommer er Trygve Skaug, Lavrans Svendsen, Erica Norwich og et av Norges beste bygde-/ festband. I tillegg blir det paneldebatt med Christoffer Solbrekke/ Fossumkollektivet, Politiet, Mental Helse og Terapipotene.

(Saken fortsetter under)

Denne konserten blir startskuddet for etableringen av Mina og Mille stiftelsen.

– Stiftelsen skal dele Mina og Milles historie, slik at samfunnet får økt bevissthet rundt psykisk helse blant barn og unge. Den skal også være en støtte for pårørende som trenger å bli sett, forstått og noen å snakke med. Til sist skal stiftelsen gjøre en aktiv innsats for å påvirke- og forbedre det eksisterende hjelpeapparatet, står det å lese i Facebook-arrangementet (ekstern lenke)

ANNONSE

Videre står det å lese at den sterke stemmen til Kirsti vil aldri få tilbake Mina og Mille.

Men den er viktig i kampen videre for alle de unge som ikke er her lenger, de unge som er i systemet akkurat nå, og for de som kommer etter. Kirsti jobber hver dag for å gjøre det som kreves, men hun klarer det ikke alene.

Mina og Mille ville fylt 18 år søndag 11. august.

– Alle er hjertelig velkomne til å delta, både privatpersoner, idrettslag, næringsliv og alle andre som vil bidra til å gjøre en forskjell for barn og unge.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.