Nå har Mia (22) signert for Brann

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

De siste årene har trøgstadjenta Mia Authen spilt for LSK Kvinner. Nå venter Bergen og Brann.

Hun har tidligere spilt for Trøgstad/Båstad og Askim. Til helgen spiller hun foreløpig sin siste kamp for LSK Kvinner og motstander er Lyn.

– LSK Kvinner er klubben jeg har vokst opp i som fotballspiller. Jeg startet på rekruttlaget i 2017 som 14-åring, og jeg er stolt over alt arbeid jeg har lagt ned for å komme dit jeg er i dag, sier Mia til lsk-kvinner.no (ekstern lenke)

Ifølge LSK har de blitt enige med Brann om en overgang. De skriver at salget av midtstopperen er tidenes dyreste salg av en LSK Kvinner-spiller noensinne.

ANNONSE

(Saken fortsetter under)

Mandag ble det kjent at trøgstingen har signert under på en kontrakt ut 2028 for Brann.

– Det føles som rett tidspunkt for min egen del å ta et nytt steg. Det kjennes veldig bra, og det er stort å signere for Brann, sier hun til brann.no (ekstern lenke)

Etter sommerpausen i juli blir hun en del av laget i byen mellom de syv fjell. Til brann.no innrømmer Authen at det har vært en tålmodighetsprøve å jobbe seg oppover der. Hun tror det har gitt henne et verdifullt perspektiv på at ting ikke kommer gratis.

– Jeg føler det gjør at man står mye bedre i et sånt her klubbytte, hvor du vet at du kommer hit for å bli en bedre fotballspiller, sier hun til nettsiden.

(Kilde: Sportsklubben Brann og LSK Kvinner)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.