Det blir ØryeahLYD i 2025 også

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Mandag kveld skriver arrangørene at det blir en ny runde med sommerfestivalen i Ørje neste sommer.

– Bare begynn å gled deg til lørdag 14. juni 2025 – da finner en av årets artigste musikkhappenings sted for tredje gang på Ørje i Østfold. Vi slipper artistnyhetene utover høsten! Spennende band & artister er på gang… Følg med på www.oryeahlyd.no og Facebook, skriver de.

Se bilder fra årets festival her

Festivalen ble for første gang arrangert i 2023 og da med Indre Østfold-bandet Hagle, Trang Fødsel med vokalisten Hans Petter Aaserud og svenske Björn Rosenström med hans musikere i Det jävla bandet. I 2024 var det Ødemark, Staut, Carina Dahl og Freddy Kalas som sto på scenen.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.