Björn Rosenström. (Pressefoto)

Lanserer sommerfestival på Ørje

Lørdag 17. juni går ØryeahLYD av stabelen på uteområdet ved Ressursparken. Arrangøren gleder seg til å skape en folkefest.

Se bilder nederst!

Det blir en fullspekket dag med Indre Østfold-bandet Hagle, Trang Fødsel med vokalisten Hans Petter Aaserud og svenske Björn Rosenström med hans musikere i Det jävla bandet.

– Vi holder til utendørs og sentralt i Ørje, har gode parkeringsmuligheter og byr på servering av god mat og drikke med ulike sittemuligheter på festivalområdet. Godvær er bestilt, sier arrangør Kjell Aksel Stillesby i en pressemelding.

(Saken fortsetter under)

Bandet Hagle fra Mysen. F.v. Olav Tokerud og André Jensen. Arkivfoto: Adrian Sellstrøm

Med stor giverglede, dugnadsånd og gode medhjelpere går festivalens billettinntekter til Marker Bo- og Servicesenter. Midlene skal etter planen komme beboerne der til glede.

ØryeahLYD er Ørje sin ferske satsing for å skape små og store musikalske opplevelser både på innendørs og utendørs konsert- og kulturarenaer.

(Kilde: Pressemelding)

ANNONSE

Artistene:

Det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel. Låter som «Kursiv», «Drømmedame», «Hippie» og «Fredag» er blitt allemannseie med melodier og vokalharmonier som sitter rett i øret, og ikke minst med de lune og ironiske tekstene. Vokalist Hans Petter Aaserud står i spissen for et energisk lag av musikere som leverer en schlachtplate av popharmonier, rockedriv og slentrende jazzeleganse med like stort overskudd. Trang Fødsel er lyden av norsk sommer på sitt beste!

Gledesspredende country-rap fra Indre Østfold-bandet Hagle, som de siste årene har etablert seg i toppsjiktet av norske artister når det kommer til streaming og konsertopptredener. Deres unike blanding av banjo, fele, trekkspill og rap har blitt omfavnet av hele landet, og alle bandets singler har toppet listene på Spotify. Dette er musikk for deg med veteranbil med stort anlegg, som foretrekker tresko fremfor sneakers og setter allsang i forsetet!

Björn Rosenström en svensk låtskriver, visesanger og popartist og opptrer sammen med Det jävla bandet, som består av hans særs musikalske familie og venner. Björn Rosenström har blitt kjent for sin personlige stemme og en melodiøs visepop med originale og rølpete tekster. Rosenström synger på svensk, og har utenfor Sverige også et publikum blant ungdom i Norge. Rosenström er kjent for humoristiske og grove tekster på svensk, som låten «Raggarrock», og setter garantert den rette stemninga!

Hans Petter Aaserud i Trang Fødsel. (Pressefoto)
Ressurssparken. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen
Björn Rosenström og band. (Pressefoto)
Hagle. (Pressefoto)

ANNONSE

ANNONSE

Mysen-kvinne ble millionær på butikken

Bråtebrann ute av kontroll