– Vi kan ydmykt takke for besøket

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Sist helg var det igjen klart for «Prøysen i Lyngen» på Dybedal gård i Trøgstad.

– Vi kan ydmykt takke for besøket nok et år, og for en helg det ble! Full gass med Egil Skurdal og Bohemen Partyband på fredag, etterfulgt av Prøysen forestillingen og The PianoMan på lørdag, skriver Kornelia Sletten Haugen etter nok en vellykket helg.

LES OGSÅ: Klart for drømmehælj i lyngen

Hun legger til:
– Artister, medhjelpere i alle former og dere støttende publikummerne gjør at det smiles rundt oss sjøl nå, og vi gleder oss til å forme til neste års utgave av denna «Drømmehælj i Lyngen» som vi selv kaller det. Tusen takk skal dere ha!

LES OGSÅ: Gjentar suksessen med Prøysen i Lyngen (2023)

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.