Klart for drømmehælj i lyngen

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Fredag og lørdag skjer det ting og tang i Hølandsveien 258 i Trøgstad.

Det hele starter med bingo i lyngen med Egil Skurdal fredag kveld.

– Vi gjentar suksessen fra i fjor, i år igjen! Du vil nå føres inn i en brusende helaften med Egil Skurdal og venner. Egil er meget mulig Norges gladeste mann og absolutt største talent innen musikalsk humor, og 31.mai 2024 smeller han i gang DÆNSEBÆND-BINGO på Dybedal gård i Trøgstad, står det å lesse på Facebook-arrangementet.

Bohemen Partyband avslutter kvelden på Dybedal gård denne fredagen.

Lørdag er det klart for «Prøysen i lyngen».

– Endelig kan vi dryppe den gyldne lørdag, for tradisjons kvelden som ble født i Trøgstad i 2022. «Prøysen i Lyngen» er tilbake, og Kornelia Sletten Haugen inviterer til nok et lag i trivselens tegn på sitt vakre hjemsted – Dybedal Gård! Med seg i lyngen har hun Mats Raknerud, spydspissen med gitar fra Tosebygda og Ingvald Holmen Minge, tangentkongen og verbal luring fra Rasmalakroken i Båstad. Nytt for året er Havnåsgutten Kristian Aadalen og Lars Tormod Jenset, som skal trollbinde oss i bassganger og trommespilling. Tenk for en kremgjeng vi har fått med oss, står det å lese på Facebook-arrangementet.

ANNONSEStem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.