Rekordmange vinnerlodd i Askim

Pressemelding
3 minutter lesetid

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver dag, og når én vinner, så vinner gjerne naboene også. Lørdag landet Postkodelotteriets lørdagsgevinst i postkode 1813 KR i Askim.

Det er til sammen 18 lodd i postkoden, og i dag er alle vinnerlodd!

– Hver lørdag deler vi ut 100 000 kroner i en heldig postkode, forklarer lotteriets Jorun Stiansen.

Nå oppfordrer hun alle i Askim til å sjekke loddene sine.

– Om du har et loddnummer som starter med 1813 KR, så er du en av vinnerne, smiler hun.

Som ambassadører for Postkodelotteriet har de to som jobb å reise land og strand rundt for å dele ut gevinster til heldige vinnere.

– Denne gangen ble det ikke tid til å besøke Askim, beklager Jorun, så de heldige vinnerne kan i stedet vente seg en hyggelig overraskelse i postkassen til uka.

ANNONSE

Denne gangen var det hele 18 vinnerlodd som deler gevinsten, så det er tydelig at Postkodelotteriet er populært i Askim. Støtter en god sak Og det er flere som har grunn til å juble. Postkodelotteriet er nemlig et veldedighetslotteri hvor overskuddet går til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.

– Dermed bidrar alle som kjøper lodd til å gjøre verden til et litt bedre sted, og slik kan du også vinne med verdens beste samvittighet, forklarer Jorun.

Tidligere i år besøkte Tom og Jorun de to organisasjonene med en ny sjekk. At det monner, er det liten tvil om. Hittil har den samlede støtten til gode formål kommet opp i utrolige 375 millioner kroner

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.