Oppfinnsom hjelp fra Team Fortene

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

I forkant av årets «Smuglytt» i Mysen har arrangørene fått utrolig fin hjelp av gutta fra «Team fortene».

Og det er ikke en hvilken som helst løsning de har kommet opp med. Her snakker vi om en løsning som selv Reodor Felgen hadde vært nysgjerrig på. Oppgaven var i utgangspunktet å lage fotovegger som skulle brukes i forbindelse med gatefesten som arrangeres i Mysen sentrum lørdag 8.juni.

(Saken fortsetter under)

Bak står lærere Thomas Hesleskaug og Joakim Løver. Foran ser vi elevene Maxim Kurganov og Vegard Killingbergtrø Porsmyr. Foto: Privat

Men gutta hadde flere ideer og har nå laget en løsning der man kan «smuglytte» til musikk gjennom et hull i fotoveggene. Tanken er at man skal kunne benytte seg av dette i flere ulike sammenhenger i fremtiden, for eksempel i forbindelse med Quiz eller rebusløp. Dessverre har været lørdag satt en stopper for at man kan bruke veggene nå, men Mysenregionen forteller at de er mektig imponert over hva gutta har fått til og gleder seg til å bruke veggene ved første mulige anledning.

Heia Team Fortene!

ANNONSE

ANDRE SAKER:

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.