Gatefesten tilbake i David Blids gate

Glenn Thomas Nilsen
6 minutter lesetid

Lørdag 8. juni klokken 18.00 inviterer Slakteren bryggerhus, La Moss og Villa Welhaven, i samarbeid med Mysenregionen og Trøgstad Sparebank, til gatefest i Mysen.

Her blir det live musikk og boder med servering av mat og drikke fra serveringsstedene.

– Etter en lang og krevende periode preget av pandemi, veistengninger på grunn av utbygging i byen vår og andre utfordringer i samfunnet, ser vi et stort behov for å skape et positivt og inkluderende fellesskap i byen vår. Denne gatefesten er vårt svar på dette behovet, sier Birgitta Frøshaug i Mysenbyen, i en pressemelding.

Denne kvelden blir David Blids gate mellom Torggata i nord og Storgata i sør stengt. En stor scene skal rigges opp mot Torggata. Det er Marius Samuelsen og Lucky bastards som står på scenen denne kvelden.

– Dette blir skikkelig stas! Det har lenge gått gjetord om gatefestene som har blitt arrangert her tidligere og nå ønsker vi å ta stafettpinnen videre. Vi ønsker å bidra til en stor, inkluderende folkefest med fengende musikk og god mat og godt drikke. Ekstra stas er det jo å kunne gjøre det med så gode samarbeidspartnere, sier Ingjerd Berg, daglig leder i Villa Welhaven, i pressemeldingen.

ANNONSE

God støtte fra lokal bank
De tre serveringsstedene i gata har gått sammen om arrangementet etter initiativ fra Mysenbyen og med seg på laget har de fått Trøgstad Sparebank.

– Trøgstad Sparebank ønsker å være en bidragsyter til liv og aktivitet i lokalsamfunnet vårt. SMUGLytt er et arrangement som virkelig har fått satt seg og tiltrekker mye folk. Vi er stolte over at vi kan bidra til gatefest sammen med Slakteren, La Moss og Villa Welhaven. Samarbeid på tvers har vi trua på og klart vi skulle være med å støtte dette. Nå må hele Indre Østfold møte opp på flotte arrangementer i lokalsamfunnet vårt, det fortjener de flinke arrangørene.

– Vi setter utrolig stor pris på og vi er alle stolte av å ha en bank som ønsker å være med å bidra til et slikt arrangement i gata vår. Ved å samle mennesker fra ulike aldersgrupper og bakgrunner, ønsker vi å bidra til å styrke samhørigheten og trivselen i regionen, sier Alfonso Costabile, daglig leder på La Moss.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.