PÅ 4. TRINN: Bak fra venstre: lærer Katrine Fagerland, driftssjef v/ IØR, Jim Juliussen-Burås og rektor Thorfinn Oustorp. Foran fra venstre: Felix Elias Brandsrud, Sigvart Anker Kalvik og Johannes Martin Hestenes. (Foto: Torbjørn Matre/ IØR)

10 000 kroner til Mysen skole

Hvert år deler Grønt Punkt Norge ut 1,6 millioner kroner i Returkartonglotteriet.

Her kan alle som vil delta og det trekkes vinnere blant blant privatpersoner, skoler, barnehager, idrettslag eller organisasjoner. Alt man må gjøre er å skrive navn og telefonnummer på drikkekartongen og kildesortere den.

Nylig dukket Indre Østfold Renovasjon (IØR) opp på Mysen skole for å fortelle at de var trukket ut som vinner i Returkartonglotteriet.

– Dette skal gå i sin helhet til elevene. I tett dialog med elevrådet vil vi bruke pengene på noe som elevene på skolen vil sette pris på, sier rektor Thorfinn Oustorp.

ANNONSE

Ifølge IØR er det vanskelig å vite hvilket trinn som har laget «vinnerloddet», siden elever og lærere på alle trinn på Mysen skole har gjort en flott innsats med å skylle, brette og stappe melkekartonger.

– IØR gratulerer så mye med gevinsten og takker Mysen skole og alle skoler, barnehager, bedrifter og privatpersoner i Indre Østfold for innsatsen med å sortere drikkekartonger. Alle som legger melkekartonger med navn og telefonnummer påskrevet i papirinnsamlingen, er med i trekningen av 10.000 kr eller 100.000 kr fire ganger i året, skriver de i en pressemelding.

ANNONSE

Åpner skeiv møteplass i Mysen

Mann tiltalt for drapsforsøk med øks