Skøytegruppa avlyser all aktivitet denne uka

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Lørdag 30. desember valgte Båstad IL Skøyter å stenge banen etter at det ble avdekket sprekker i noen av søylene som bærer overbygget.

På sin nettside tirsdag skriver de at representanter fra leverandøren av overbygget var på besøk i dag. De ble da informert om funnene på lørdag og har siden jobbet med å finne en løsning for å redde skøytesesongen i Båstad. Dette har de i dag presentert for prosjektledelsen.

LES OGSÅ: Banen er stengt: Har funnet problemer i konstruksjonen

– Sprekkene er etter alt og dømme forårsaket av vann som har kommet inn i søylene og siden ekspandert i kulda. Arbeidene med å få på plass midlertidig styrking av bygget starter umiddelbart og vi vil så snart arbeidene er ferdig kunne gjenoppta aktiviteten på banen. Det er enda litt usikkert hvor fort jobben kan bli gjennomført, men det er kun snakk om dager og heldigvis ikke uker før det skal være på plass – i tillegg vil det komme oppfølging av øvrig konstruksjon og bytte av ødelagte søyler på vårparten. I første omgang avlyser skøytegruppa all aktivitet i uke 1, skriver Båstad IL Skøyter.

De legger også til at de vil komme med nye beskjeder så snart de vet når banen kan åpnes igjen.

– Vi håper dette kun blir et kort avbrekk i en sesong som fortsatt ser ut til å bli rekordlang og god for skøytesporten i distriktet!

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.