Oddbjørn er ansatt som ny kommunikasjonssjef

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

I en pressemelding tirsdag ettermiddag skriver Indre Østfold kommune at Oddbjørn Lager Nesje starter i jobben 1. februar 2024.

– Jeg er glad for at Oddbjørn Lager Nesje har takket ja til stillingen som kommunikasjonssjef i Indre Østfold kommune. Med hans brede erfaring innenfor kommunikasjonsfeltet og hans samfunnsengasjement blant annet gjennom politisk arbeid så vil han fylle stillingen på en utmerket måte, sier direktør for Innovasjon og kommunikasjon Tron Kallum i pressemeldingen.

Lager Nesje har lang og bred erfaring innenfor politikk og forvaltning. Han har mangeårig erfaring fra stillinger som politisk rådgiver, både fra storkommune Bergen og ideelle organisasjoner.

– Han har også lang erfaring fra organisasjonslivet, hvorav de ti siste årene i Redningsselskapet og tidligere i Røde Kors, med hovedtyngden av stillinger innenfor kommunikasjonsfeltet. Hans innsikt i strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt har vært avgjørende for å styrke Redningsselskapets omdømme og øke kjennskap og kunnskap om Redningsselskapets aktiviteter og tjenester blant ulike målgrupper, står det å lese i pressemeldingen.

Tron Kallum sier dette videre:

– Gjennom sin tid i Redningsselskapet har han vist en unik evne til å balansere strategisk kommunikasjon, markedsføring og lagbygging internt, og denne erfaringen vil være en betydelig ressurs for Indre Østfold kommune. Lager Nesje får en sentral rolle i å etablere kommunens fremtidige kommunikasjonsstrategi og bidra til at kommunen er «på kornet»,

(Kilde: Pressemelding fra Indre Østfold kommune)

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.